czwartek, 18 lipca 2013

Babeczki z porzeczkami

Dziękuję serdecznie za odwiedziny. Witam nowych obserwatorów. Wpadłam na chwilę pomiędzy pieczeniem ciasta z porzeczkami a robieniem przetworów z czarnej porzeczki. Kwaskowe ciasto przełamałam ubitą śmietaną 30% z serkiem ricottą. W tle widać starą zrolowaną mapę Polski. Muszę ją trochę podkleić. 

To tyle na dziś z dłuższym postem wpadnę w sobotę.




17 komentarzy:

  1. O jakie sliczne babeczki :-D Wygladaja smakowicie :-D i agrest... uwielbiam :-D

    Pozdrawiam serdecznie...

    OdpowiedzUsuń
  2. porwałam miseczkę owoców:)dziękuję:)ciastka zostawiam dla koleżanek:)))

    OdpowiedzUsuń
  3. Jakie fajne w piegi, zabawne i za pewnie bardzo smaczne, pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  4. Ratunku!
    Gdzie nie zajrzę na blogi, wszędzie cudowne słodkości!!!
    ...a Ja akurat jestem w potrzebie pożarcia czegoś kalorycznego, żeby wspomóc swoje hormony szczęścia... Echhhhhhhhhhh....

    OdpowiedzUsuń
  5. babeczki wyglądają obłędnie :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Jeśli tak smakują jak wyglądają - to miodzio pozdrawiam Dusia

    OdpowiedzUsuń
  7. Urocze te babeczki,, a ja do tego uwielbiam porzeczki!!!Talerzyki to moje marzenie,,,:)Pozdrawiam!

    OdpowiedzUsuń
  8. Aż mi ślinka poleciała :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Wspaniale wygladają babeczki.Pozdrawiam.

    OdpowiedzUsuń
  10. Obłędne babeczki. Talerzyki-jak ja marzę o takich :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Krysiu:)zapraszam po odbiór wyróżnienia:))

    OdpowiedzUsuń
  12. Na pewno bardzo smaczne!
    pozdrawiam:-)

    OdpowiedzUsuń
  13. Jak to wszystko wygląda apetycznie,ślinka leci,a ja ostatnio postanowiłam,że koniec ze słodyczami...

    OdpowiedzUsuń
  14. Uwielbiam babeczki, te wyglądają bardzo apetycznie, pozdrawiam.

    OdpowiedzUsuń
  15. Chętnie zjadłabym taką babeczkę:)

    OdpowiedzUsuń
  16. wyglądają apetycznie, muszą smakować wyjątkowo podane w tak pięknym miejscu...

    OdpowiedzUsuń